Černé historky : příběhy z kanceláří : 50 černých záhad uzavřených za dveřmi kanceláří (Mindok, 2014)
Černé historky: příběhy z kanceláří navazují na velký úspěch společenské detektivní párty hry Černé historky, ve které se hráči snaží zrekonstruovat celý příběh pomocí otázek. Jen jeden hráč zná celou historku. Ostatní znají jen část a pomocí dobře mířených otázek, dedukce a odhadu se pokoušejí poskládat jednotlivé střípky a odhalit, jak se příběh doopravdy stal. Tato verze se zaměřuje na záhadné a strašidelné příběhy, které se odehrávají v kancelářském prostředí.