Creature caravan - Laukat, Ryan (Red Raven Games, 2024)
Ve hře Creature Caravan si hráči při cestování velkolepou a nebezpečnou zemí Arzium sestavují karetní tablo tvorů. Hráči hrají současně, umisťují kostky na akce na svých kartách, posouvají svou karavanu po mapě a hrají nové karty tvorů. Zároveň soutěží v obchodování se zbožím a vzácnými mincemi na společném trhu, prohledávají tajemné bílé věže a na cestách bojují s emberskými zombie. Hra končí, když jeden z hráčů dosáhne města Eastrey. Vyhrává hráč s největším počtem bodů.