Kost - Dočkalová, Bára, 1977- (Raketa (Labyrint), 2024)
Mnohovrstevnatý příběh o desetiletém Matějovi, jedné podivínské holce a spletité rodinné historii, ve kterém neschází dobrodružství, napětí, trochu toho humoru i strašidelného mrazení v zádech.