Hlas lesa - Šeborová, Silvie, 1981- (Raketa (Labyrint), 2024)
Iniciační příběh dívky Sofie ztracené v poušti, která se při hledání cesty domů ocitá ve snové krajině. V průběhu své pouti zjišťuje, že ne všechny bytosti, jež potkává, jsou takové, jakými se na první pohled zdají být.