Stardew Valley : the board game - Medeiros, Cole (ConcernedApe, 2023)
Stardew Valley je kooperativní hra inspirovaná populární videohrou. Hráči spolupracují jako farmáři, aby zachránili údolí před zlovolnou korporací. Je určená jednomu až čtyřem hráčům, kteří budou společnými silami zvelebovat a ochraňovat vesničku a plnit úkoly pro dědečka. Každé kolo se domluví, kdo a jak použije své akce a rozmístí se po herním plánu. Akce jsou například zalévání, sázení, procházení dolu, rybaření a mnoho dalších. Dědečkovy úkoly se musí splnit dříve, než se vyháže balíček ročních období, který zároveň slouží i jako balíček událostí.