Prehistories - Emerit, Alexandre, 1977- (Tlama games, 2020)
Prehistories je strategická hra zasazená do pravěku, kde se hráči stávají náčelníky pravěkých kmenů. Hráči posílají své lovce na lov, aby získali kořist a následně vytvářeli jeskynní malby podle přání předků. Každý hráč se snaží strategicky umístit své dílky a zároveň blokovat ostatní hráče, aby dosáhl vítězství. Hra končí, jakmile jeden hráč splní všechna přání předků.