Crime and punishment = Zločin a trest - Gerrard, Nick (Zrcadlový text (INFOA), 2024)
Slavný románový příběh o vraždě a svědomí, převyprávěný do zjednodušené formy pro středně pokročilé studenty angličtiny. Zrcadlové česko-anglické vydání.