Albert Einstein - Acín, Eduardo, 1974- (Moji hrdinové (Emse Adapp), 2022)
Většina hrdinů, které známe, jsou výjimečné bytosti nadané nadpřirozenými schopnostmi. Existují však i hrdinové z masa a kostí. Jedním z nich byl i Albert Einstein. Objevil teorii relativity, která ukazuje, že čas a prostor nejsou vždy pro všechny stejné.