Fields of Arle - Rosenberg, Uwe, 1970- (Asmodee North America, 2017)
Hra Fields of Arle je budovatelská strategie, ve které dva hráči rozvíjí své hospodářství ve Východním Frísku, zušlechťují půdu a budují pole. Hra se odehrává v devíti kolech (rozdělených na léto/zima) a v každém období mohou provádět určité akce. Pomocí nich hráči zvětšují své majetky, obchodují s okolními obcemi a získávají prostředky pro svůj rozvoj. Hra obsahuje velké množství komponent (podobně jako hry Agricola nebo Caverna). A je jen na hráčích, jakou cestou se vydají, jestli budou pěstovat polní plodiny nebo chovat hospodářská zvířata.