Kyvadlo - Jones, Travis (ALBI Česká republika a.s., 2020)
Kyvadlo je originální strategická hra, ve které hráči využívají reálný čas k zahrávání akcí. Hráči umisťují své panáčky a snaží se rozšířit panství, aby získali více moci, prestiže a popularity. Nejdůležitějším "zdrojem" je ve hře čas, se kterým musí nakládat co nejefektivněji. Jen ten, komu se to podaří, se stane vítězem hry.