Andulka Andula : veselé příběhy na dobrou noc - Hartl, Patrik, 1976-; Bergmannová, Anna, 1993- (V Praze : Bourdon, 2024)
Sedm humorných příběhů o andulce, která zažívá dobrodružství se svou novou lidskou rodinou. Vyprávění doprovází veselé ilustrace. Ideální ke společnému čtení
Obsahuje QR kód s přístupem k omalovánkám
Keywords: české příběhy; publikace pro děti; Czech stories; children's literature