Andulka Andula : veselé příběhy na dobrou noc - Hartl, Patrik, 1976- (Bourdon, 2024)
Sedm humorných příběhů o andulce, která zažívá dobrodružství se svou novou lidskou rodinou. Vyprávění doprovází veselé ilustrace. Ideální ke společnému čtení