Země : světová znalostní hra - Friese, Friedemann, 1970- (Mindok, 2014)
Ve vědomostní hře Země hráči hledají odpovědi na řadu otázek týkajících se pestré škály zajímavostí naší planety. A protože ne každý může znát vyčerpávající odpovědi na vše, stačí mít jen dobrý odhad a při odpovídání riskovat tak akorát. Hra Země obsahuje otázky týkající se zázraků přírody, ztracených civilizací, rekordů v oblasti fauny či flóry, mistrovských děl architektury a mnoha dalších zajímavostí hodných pozornosti. Hraje se za pomoci velkého herního plánu zobrazujícího mapu světa a tři časové a měrné osy, a karet s otázkami.