Turing machine : hra o hledání tajných kódů - Gridel, Fabien (Mindok, 2022)
Turing Machine je rychlá a napínavá logická hra, kde hráči hledají tajný kód pomocí mechanického počítače, který pracuje bez elektřiny, pouze s děrnými štítky. Hráči používají děrné štítky k pokládání otázek stroji a k hledání správného kódu. Každý kód musí splňovat několik logických podmínek a pouze jedno řešení vyhovuje všem. Cílem je najít skrytý kód dříve než ostatní.