Fauna - Friese, Friedemann, 1970- (Mindok, 2008)
Fauna je vědomostní hra zaměřená na poznávání zvířat. Ve hře se hráči snaží správně odhadnout různé vlastnosti zvířat, jako je jejich váha, délka, délka ocasu a výskyt na mapě světa. Hra obsahuje 180 velkých karet s 360 zvířaty, herní plán s mapou světa a také knížku s popisy všech zvířat. V roce 2009 byla Fauna nominována na cenu Spiel des Jahres v Německu, což je prestižní ocenění pro deskové hry.