Desítka. - Steinwender, Arno, 1976- (Mindok, 2023)
Rozšíření vědomostní hry Desítka, které obsahuje 50 nových oboustranných karet, tj. 100 nových okruhů, 1000 nových otázek a odpovědí týkajících se vědeckých objevů, vesmírných cest, chemických prvků či dalších zajímavostí ze světa vědy. Těmito kartami lze nahradit polovinu karet ze základní hry. Nelze hrát bez základní hry Desítka nebo Desítka Česko.