Desítka. - Steinwender, Arno, 1976- (Mindok, 2023)
Rozšíření vědomostní hry Desítka, které obsahuje 50 nových oboustranných karet, tj. 100 nových okruhů, 1000 nových otázek a odpovědí týkajících se zemí, měst, památek, jazyků a dalších zajímavostí z celého světa. Těmito kartami lze nahradit polovinu karet ze základní hry. Nelze hrát bez základní hry Desítka nebo Desítka Česko.