Desítka. - Steinwender, Arno, 1976- (Mindok, 2023)
Ve vědomostní hře Desítka hráči nemusejí čekat na svůj tah tak dlouho jako v jiných hrách. Ke každému okruhu ve hře přísluší 10 otázek a 10 možných odpovědí. Všichni hráči dostanou šanci odpovídat v každém okruhu otázek. Ve hře je 100 okruhů, 1000 otázek a 1000 možných odpovědí. To vše v kompaktním balení zvaném smartbox s počítadly bodů a žetony odpovědí. Desítka je skvělá hra, obzvláště vhodná i na cesty.