Desítka. - Steinwender, Arno, 1976- (Mindok, 2023)
Desítka Česko je samostatná verze kvízové vědomostní hry. Desítka je hra úplně nového typu, ve které hráči nemusejí čekat na svůj tah tak dlouho jako v jiných hrách. Ke každému okruhu ve hře přísluší 10 otázek a 10 možných odpovědí. Všichni hráči dostanou šanci odpovídat v každém okruhu otázek. Pokud odpoví hráč správně, získává jeden z žetonů odpovědí jako bod. Když je znovu na tahu, může hledat další správnou odpověď. V tu chvíli ovšem podstupuje riziko, že body získané dříve v tomto okruhu ztratí. Bude hráč hrát na jistotu, nebo riskovat? Ve hře je 200 okruhů, 2000 otázek a 2000 správných odpovědí. To vše v kompaktním balení zvaném smartbox s počítadly bodů a žetony odpovědí.