Desítka. - Steinwender, Arno, 1976- (Mindok, 2023)
Rozšíření vědomostní hry Desítka, které obsahuje novou kompletní sadu karet, tj. 200 nových okruhů a 2000 nových otázek a odpovědí. Nelze hrát bez základní hry Desítka.