Černé historky : skutečné příběhy : 50 tajuplných příběhů o skutečných zločinech - Harder, Corinna, 1970- (Mindok, 2009)
Černé historky: skutečné příběhy navazují na velký úspěch společenské detektivní párty hry Černé historky, ve které se hráči snaží zrekonstruovat celý příběh pomocí otázek. Jen jeden hráč zná celou historku. Ostatní znají jen část a pomocí dobře mířených otázek, dedukce a odhadu se pokoušejí poskládat jednotlivé střípky a odhalit, jak se příběh doopravdy stal. Toto rozšíření obsahuje příběhy, které se skutečně staly. Všechny ty záludné vraždy, tragické náhody a smrtící situace napsal sám život.