Černé historky : prázdninové příběhy : 50 černočerných záhad z dovolených - Berger, Nicola, 1981- (Mindok, 2014)
Černé historky: prázdninové příběhy navazují na velký úspěch společenské detektivní párty hry Černé historky, ve které se hráči snaží zrekonstruovat celý příběh pomocí otázek. Jen jeden hráč zná celou historku. Ostatní znají jen část a pomocí dobře mířených otázek, dedukce a odhadu se pokoušejí poskládat jednotlivé střípky a odhalit, jak se příběh doopravdy stal. Toto rozšíření obsahuje 50 úplně nových příběhů, které souvisí s prázdninami. Odporné nehody po cestě na dovolenou, fatální nedorozumění s domorodci, smrtící suvenýry a v neposlední řadě také tragické výbuchy emocí způsobené příliš dlouhým volnem tráveným společně.