Černé historky 1 : 50 tajuplných příběhů - Bösch, Holger, 1964- (Mindok, 2004)
Hra Černé historky je společenská detektivní párty hra, ve které se hráči snaží zrekonstruovat celou historku pomocí otázek. Jen jeden hráč zná celý příběh vraždy či jiného zločinu. Ostatní znají jen část a pomocí dobře mířených otázek, dedukce a odhadu se pokoušejí poskládat jednotlivé střípky a odhalit, jak se příběh doopravdy stal.