Azul : zahrady pro královnu - Kiesling, Michael, 1957- (Mindok, 2021)
V samostatném pokračování kombinační hry Azul bude tentokrát úkolem hráčů stavět zahrady pro královnu z dílků různých barev i symbolů. Mechanismus získávání a umisťování dílků je ve hře opět jiný než v předchozích hrách série Azul.