Azul : letohrádek - Kiesling, Michael, 1957- (Mindok, 2020)
V samostatném pokračování kombinační hry Azul se hráči budou v rolích mistrů stavitelů pokoušet postavit letní altán. Základní princip braní jednotlivých stavebních kamenů je stejný jako ve hře Azul, jen je o jednu barvu více a hra trvá přesně 6 kol. Každé kolo je jedna z barev „divoká“, což znamená, že může být použita místo jakékoliv jiné barvy. Hráči postupně zaplňují mozaiky ve tvaru hvězd a získávají body. Na konci šestého kola dostanou dodatečné body podle toho, jak se jim jednotlivé hvězdy podařilo vyplnit barevnými dílky.