Čtyřmi slovy! - Romain, François (Tlama games, 2020)
Čtyřmi slovy! je kooperativní asociační hra se slovy. Každý hráč si vezme karty klíčových slov a tajně napíše jejich společné rysy na svou hráčskou desku ve tvaru jetelového listu. Tyto rysy slouží jako nápovědy pro ostatní hráče. Hráči se pak snaží společnými silami rozluštit nápovědy svých spoluhráčů a správně přiřadit klíčová slova. Na konci hry se sečtou body za správně uhodnutá slova a tým se snaží překonat své nejvyšší skóre.