iKNOW : otázky a odpovědi (ALBI Česká republika a.s., 2014)
iKNOW: otázky a odpovědi je kvízová hra, která kombinuje vědomosti s taktikou. Hra obsahuje 1600 otázek rozdělených do čtyř kategorií: svět, osobnosti, události a lidská tvorba. Každá otázka má tři nápovědy, které postupně odhalují správnou odpověď. Před každým kolem hráči tipují, zda jejich soupeři budou znát odpověď na otázku. Tento prvek přidává do hry strategii a taktiku. Hráči získávají body nejen za správné odpovědi, ale také za správné tipy ohledně znalostí soupeřů.