Worms : desková hra (Tlama games, 2023)
Desková hra Worms je inspirována populární videoherní sérií, kde hráči ovládají týmy červů a bojují proti sobě pomocí různých zbraní a taktik. Tato hra přináší zábavu a strategii z digitálního světa na herní stůl. Cílem hry je eliminovat červy soupeřů a zůstat posledním týmem naživu. Hráči se střídají v tazích, během kterých mohou pohybovat svými červy, používat zbraně a vybavení, a strategicky plánovat své útoky. Hra končí, když zůstane pouze jeden tým červů.