Wednesday : Hyde útočí - Cravotta, Nicholas (Asmodee Czech republic s.r.o., 2024)
Wednesday: Hyde útočí je kooperativní párty hra inspirovaná populárním seriálem. Hráči se ujímají rolí studentů Akademie Nikdy víc, kteří musí spolupracovat, aby odvrátili útoky Hydea, který terorizuje okolí školy. Ve hře se hráči pohybují po různých lokacích, chrání cíle a používají karty moci k odvrácení útoků. Hyde postupně napadá pět různých míst a hráči musí strategicky plánovat své kroky, aby ochránili co nejvíce cílů.