Svět divů - Guérard, Frédéric, 1986- (Tlama games, 2019)
Svět divů je budovatelská draftovací hra, ve které se hráči ujímají rolí vůdců rostoucích impérií a jejich cílem je vést své impérium k zářné budoucnosti. V každém kole si hráči zvolí pomocí draftu 7 karet budov a technologií, z nichž některé zrecyklují, aby za ně okamžitě získali prostředky potřebné ke stavbě karet, které si ponechali. Postavené karty produkují po zbytek hry další prostředky, a navíc lze za ně na konci partie získat i vítězné body. Jakmile je stavba karty dokončena, okamžitě se stane součástí hráčova impéria a trvale zvýší jeho produkční možnosti.