Stranger things : obrácený svět : desková hra - Daviau, Rob, 1970- (Asmodee Czech republic s.r.o., 2024)
Stranger Things je kooperativní desková hra na motivy populárního televizního seriálu. Hráči se v ní snaží zastavit operativce z Hawkinské národní laboratoře a také zlo z alternativní dimenze, tzv. „obráceného světa“. Aby se jim to podařilo, tak musí odložit z hrací desky žetony nepřátel dříve, než jim uběhne čas.