Soumrak - Di Silvio, Stefano (Tlama games, 2023)
Soumrak je strategická hra, ve které hráči ovládají mocné klany čarodějnic v období velkých změn. Hra se odehrává ve třech kolech, přičemž každé kolo je rozděleno na čtyři fáze. Hráči se snaží co nejefektivněji využít karty, získávat zdroje, manu a bojovat o mocné runové kameny. Na konci třetího kola hráč s nejvyšším počtem vítězných bodů usedne na čarovný trůn a bude vládnout nové éře čarodějnic. Hra obsahuje různé komponenty, včetně dvojvrstvých desek klanů, karet, dřevěných komponent a kartonových žetonů.