Ptačí napětí : pochlubte se cizím peřím - Rodríguez, Juan (Tlama games, 2022)
V rodinné hře Ptačí napětí je cílem hráčů vytvářet na drátech stejné kombinace opeřenců, jako jsou vyobrazené na kartách selfíček. Hráči se střídají v tazích, během nichž mohou buď vzít ptáka z okraje krabice a umístit ho na drát, nebo přemístit ptáka již na drátě na jiný drát. Cílem je splnit zadání na kartách selfíček, za které hráči získávají body. Hra končí, když jsou všichni ptáci na drátech nebo když je dobrána poslední karta selfíčka. Hráč s nejvyšším počtem bodů vyhrává. Hra obsahuje také kooperativní variantu, kde hráči spolupracují na dosažení společného cíle.