Not enough mana, or, A potion drinking card game of wizardly struggles, educated choices and regret when choices backfyre - Piskorski, Paweł (Superhotex, 2022)
Not Enough Mana je karetní hra s lektvary, která je určena pro 3-6 nebojácných čarodějů. Hra je ideální pro večery plné zábavy a strategického myšlení. Hráči se snaží zničit své protivníky pomocí epických kouzel, kleteb a artefaktů, zatímco si doplňují manu pitím magických lektvarů. Hra vyžaduje promyšlené rozhodování a schopnost přizpůsobit se situaci, protože špatná rozhodnutí mohou mít neblahé následky.