Listí : medvědí období : rozšíření - Eisner, Tim (Tlama games, 2023)
Medvědí období je rozšíření pro hru Listí, které přináší nové možnosti a výzvy. Toto rozšíření je tematicky zaměřeno na podzim a nabízí tři pokročilé herní režimy. Nelze hrát bez základní hry.