Listí - Eisner, Tim (Tlama games, 2023)
Ve strategické hře Listí představuje hráč ducha větru, který navádí listí na lesní půdu a propojuje jejich špičky s dalšími listy. Díky těmto propojením může podporovat růst hub, přilákat zvířata či šplhat po mocném stromě. Když nadejde zima, každý získá žaludy za zvířata, která zazimoval, za skupiny svých hub a za pozici své veverky na stromě. Hráč, který získá žaludů nejvíce, nejlépe přispěje ke zdraví lesa a zvítězí.