La granja : deluxe master set - Odendahl, Andreas (Tlama games, 2022)
La granja : deluxe master je novou, vylepšenou a rozšířenou verzí strategické hry La granja. Set přináší množství nového modulárního obsahu s novými komponenty, ilustracemi a dvanácti rozšířeními, které lze do hry přidat. Ve hře La Granja se hráči stanou mazanými majiteli farem, kteří pěstují a dodávají zboží, rozšiřují své statky a soupeří o vliv na místním trhu uprostřed vesnice. V rámci šesti kol hráči budou rozvíjet své farmy přidáváním polností a užitečných vylepšení, stavět střechy, aby získali silné jednorázové schopnosti, najímat pomocníky, dodávat zboží řemeslníkům a také na trh a provádět další akce, aby na konci hry získali nejvíce vítězných bodů.