Krajina zvířat - Benvenuto, Johan (Asmodee Czech republic s.r.o., 2024)
Krajina zvířat je strategická hra, ve které hráči vytvářejí krajinu a biotopy pro různá zvířata pomocí barevných žetonů. Hráči umisťují žetony krajinných prvků na své desky hráčů a snaží se vytvořit ideální biotopy pro zvířata, která mají na kartách. Cílem je získat co nejvíce bodů za optimální propojení krajiny a zvířat.