Kočkombat : duel na ostří drápků! - Aguilar, Alexandre (Tlama games, 2024)
Kočkombat je zábavná a rychlá karetní hra, která je určena pro 2 hráče a je ideální pro milovníky koček a strategických her. Hra se odehrává na mřížce 5x5 destiček, které představují kočky, kořist a psy. Hráči se střídají v otáčení a přesouvání destiček, aby získali co nejvíce kořisti (myší, holubů a much) a vyhnuli se psům. Každý hráč si zvolí jeden z klanů koček, které mají specifické schopnosti, což přidává hře na taktické hloubce.