Koruna z popela - Lawton, Richard (Tlama games, 2023)
Koruna z popela je strategická deckbuildingová hra typu worker placement. Hra se odehrává v království, které bylo zničeno válkou a zradou. Hráči se ujímají rolí nekromantů, kteří se snaží získat moc a vliv tím, že povolávají armády nemrtvých a bojují o kontrolu nad různými územími. Hra se hraje na čtyři kola, přičemž každé kolo je rozděleno do čtyř tahů. Hráči sbírají zdroje, staví budovy a vedou své armády do bitev. Cílem je získat co nejvíce vítězných bodů skrze ovládání budov, bojovníků a pozic, včetně citadely, která s každým kolem přináší více bodů.