Kluster - Henning, Robert (Borderline editions, 2019)
Kluster je zábavná hra s magnetickými kameny, která má jednoduchá pravidla. Hráči si mezi sebe rovnoměrně rozdělí všechny kameny a kdo se jako první zbaví všech svých kamenů, zvítězí. Problém však je, že hráči mohou kameny pokládat pouze do prostoru určeného šňůrkou a pokud se některému z hráčů kámen při pokládání spojí s jinými kameny, musí si je všechny vzít. Hra je rychlá, snadno pochopitelná a nabízí spoustu zábavy díky nečekaným magnetickým interakcím.