Jožin z bažin - Mládek, Ivan, 1942- (EFKO-karton, 2021)
Rodinná hra Jožin z bažin je stolní hra inspirovaná písní Ivana Mládka. Hráči se snaží ulovit Jožina, aniž by sami spadli do bažiny. Hra se hraje na 3D herním plánu plném propadlišť do bažin. Hráči hází kostkou a pohybují svými figurkami po herním plánu, přičemž se snaží vyhnout Jožinovi a jeho ostrým zubům a současně se snaží Jožina chytit a zneškodnit. Jeden z hráčů představuje Jožina, který se snaží ulovit ostatní hráče.