Inferno - Sánchez, Fernando Eduardo (Tlama games, 2024)
Inferno je strategická hra inspirovaná Božskou komedií od Danta Alighieriho. Hráči vedou svůj rod ve snaze stát se nejlepšími přisluhovači pekla tím, že sbírají body prohnanosti za to, že dovedou hříšníky do příslušných kruhů pekla. Hra se odehrává na dvou herních plánech: jeden zobrazuje devět kruhů pekla a rejstřík duší, zatímco druhý představuje Florencii na počátku 14. století, kde Dante žil. Hráči se střídají na tahu a během hry postupují dušemi peklem, vysílají členy svého rodu na různé lokace ve městě a nařknou hříšníky, kteří jsou následně odvedeni do pekla.