Cult of the deep - Stockton, Sam (B.A. Games, 2021)
Cult of the Deep je kostková hra, kde se hráči stávají kultisty snažícími se získat moc pro svou frakci. Hra kombinuje prvky sociální dedukce a strategického boje o kontrolu nad rituály a mýtickými monstry. Každý hráč má tajnou roli. Cílem je získat kontrolu nad kultem a dosáhnout vítězství pro svou frakci.