Cthulhu wars duel - Petersen, Sandy (ADC Blackfire Entertainment, s.r.o., 2020)
Cthulhu Wars: Duel je rychlá strategická hra, ve které se proti sobě postaví dva hráči v roli Prastarých. Jeden představuje Černou kozu z lesů, druhý je pak legendárním Cthulhu. Hra je zmenšenou verzí původní hry Cthulhu Wars. Cílem je ovládnout Zemi po jejím zničení, přičemž každý má své unikátní jednotky, schopnosti a strategie. Hra obsahuje novou mapu Lovecraft County, která je menší a přenosnější a je ideální pro milovníky hororových strategií a fanoušky H. P. Lovecrafta, kteří hledají intenzivní a taktickou hru ve dvou.