Bobail (Myší doupě, 2024)
Bobail je africká strategická hra pro dva hráče, která se hraje na čtvercové desce uspořádané do mřížky 5x5. Každý hráč má pět žetonů: jeden hráč pohybuje červenými žetony a druhý hráč zelenými žetony. Na desce je také neutrální žlutý žeton tzv. bobail, kterým mohou pohybovat oba hráči. Cílem hry je strategicky pohybovat svými žetony a využívat neutrální žeton k dosažení vítězství. Hra vyžaduje taktické myšlení a schopnost předvídat tahy soupeře.