Černé historky 2 : další tajuplné příběhy - Bösch, Holger, 1964- (Mindok, 2005)
Černé historky 2 navazují na velký úspěch společenské detektivní párty hry Černé historky, ve které se hráči snaží zrekonstruovat celou historku pomocí otázek. Jen jeden hráč zná celý příběh vraždy či jiného zločinu. Ostatní znají jen část a pomocí dobře mířených otázek, dedukce a odhadu se pokoušejí poskládat jednotlivé střípky a odhalit, jak se příběh doopravdy stal.