Znalec v trestním řízení se zaměřením na oblast zdravotnictví - Krbcová, Tereza (Maxdorf, 2024)
Rozbor domácí právní úpravy znalců a znalecké činnosti v trestním řízení. Pozornost je věnována také znaleckým posudkům v oblasti zdravotnictví.