Zámky šíleného krále Ludvíka - Alspach, Ted (Mindok, 2023)
V budovatelské hře Zámky šíleného krále Ludvíka jsou hráči postaveni do role architektů, kteří staví jedinečné zámky pro krále Ludvíka II. Bavorského. Zámek je budován postupně, místnost po místnosti, přičemž stavba podléhá neustále se měnícím požadavkům krále. Hráči začínají se vstupní halou a přidávají další místnosti, za které jsou získávány vítězné body podle toho, jak dobře jsou umístěny. Nesprávné sousedství místností může vést ke ztrátě bodů, například pokud je ložnice postavena vedle koncertního sálu. Plněním úkolů zadaných králem mohou hráči získat další odměny.