Zookini - Brown, Peggy (Piatnik Prada s.r.o., 2024)
Zookini je vtipná karetní hra se zvířátky v malých plavkách. Cílem je zbavit se vlastních karet tím, že hráči vynáší karty se správnými zvířaty a bikinami.